Vi leverer

100% KONTORVASK

Leo & Co Renhold er eksperter på kontorvask og generelt renhold for bedrifter i Trondheim og omegn, og vi vet hva som skal til for å holde arbeidsplassen ren. En renere arbeidsplass, skaper økt trivsel for de ansatte, minsker sykefravær og gir økt produktivitet. Ikke la renholdet på arbeidsplassen bli en irritasjon.

Vi skreddersyr gjerne en renholdsplan som passer din bedrift, uansett størrelse. Vi kan også tilby flere tjenester som f.eks hygieneservice, matteservice og vindusvask som enkelt kan tilpasses din renholdsavtale.

 

Ønsker du pris på kontorvask?

Vi tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring for å kunne gi deg et best mulig pristilbud. Fyll ut informasjonen under så hører du fra oss!

Velger du Leo & Co Renhold får du 100% renhold! Vi har mange års erfaring i renholdsbransjen i Trondheim og er selvsagt godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet. Våre priser er selvsagt svært konkurransedyktige i markedet.

Sjekk derfor alltid med oss før du bestemmer deg for hvilken renholdsaktør du skal velge. 

For at vi skal kunne gi deg best mulig pristilbud, anbefaler vi en gratis og uforpliktende befaring. Fyll ut skjemaet på denne siden eller ta kontakt på telefon eller epost!

Gratis befaring?

Send oss en forespørsel så hører du fra oss!

GRATIS BEFARING

For at vi skal kunne gi deg best mulig tilbud, tar vi gjerne en gratis og uforpliktende befaring!