Vi leverer

100% BYGGVASK

Leo & Co Renhold har lang erfaring med byggvask i Trondheim og omegn. Dersom du har planer om å sette opp et nybygg, tar vi gjerne oss av renholdet. Dette sørger for førnøyde leietagere ved overtagelsesdato. Vi kan også være behjelpelig med å stå får kontinuerlig renhold underveis i byggeprosessen. 

Uansett om du bygger nytt, eller pusser opp eksisterende bygg, kan du være sikker på at det vil være et stort behov for grundig renhold når bygget er ferdig. Vi skreddersyr gjerne en renholdsplan underveis, eller avtaler en grundig utvask rett før overtagelse. Da kan du med 100% sikkerhet vite at de nye eierne overtar et skinnende rent bygg fra første stund.

Ønsker du pris på byggvask?

Vi tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring for å kunne gi deg et best mulig pristilbud. Fyll ut informasjonen under så hører du fra oss!

Velger du Leo & Co Renhold får du 100% renhold! Vi har mange års erfaring i renholdsbransjen i Trondheim og er selvsagt godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet. Våre priser er svært konkurransedyktige i markedet.

Sjekk derfor alltid med oss før du bestemmer deg for hvilken renholdsaktør du skal velge. 

For at vi skal kunne gi deg best mulig pristilbud, anbefaler vi en gratis og uforpliktende befaring. Fyll ut skjemaet på denne siden eller ta kontakt på telefon eller epost!

Gratis befaring?

Send oss en forespørsel så hører du fra oss!

GRATIS BEFARING

For at vi skal kunne gi deg best mulig tilbud, tar vi gjerne en gratis og uforpliktende befaring!