Vi leverer

100% HYGIENESERVICE

Vi tar hygiene på alvor!

Leo & Co Renhold har lang erfaring med hygieneservice. Enten du driver et treningsstudio, restaurant, bedrift eller idrettslag, kan vi skreddersy en serviceavtale på hygieneartikler. Dette er svært viktig for den totale opplevelsen av din bedrift, og kan i verste fall få fatale konsekvenser dersom det ikke er på stell. Vi tar hygiene på alvor, så slipper du å tenke på det!

Vi skreddersyr gjerne en kontinuerlig plan som passer din bedrift, uansett størrelse. Vi kan også tilpasse avtalen med flere av våre produkter/tjenester. 

Vi utfører følgende innenfor hygieneservice

Ønsker du pris på hygieneservice?

Vi tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring for å kunne gi deg et best mulig pristilbud. Fyll ut informasjonen under så hører du fra oss!

Ta kontakt for pristilbud

Velger du Leo & Co Renhold får du 100% renhold! Vi har mange års erfaring i renholdsbransjen i Trondheim og er selvsagt godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet. Våre priser er selvsagt svært konkurransedyktige i markedet.

Sjekk derfor alltid med oss før du bestemmer deg for hvilken renholdsaktør du skal velge. 

For at vi skal kunne gi deg best mulig pristilbud, anbefaler vi en gratis og uforpliktende befaring. Fyll ut skjemaet på denne siden eller ta kontakt på telefon eller epost!

Shopping Basket

Gratis befaring?

Send oss en forespørsel så hører du fra oss!

GRATIS BEFARING

For at vi skal kunne gi deg best mulig tilbud, tar vi gjerne en gratis og uforpliktende befaring!