Vi leverer

100% GULVVASK

Gulv er kanskje det mest utsatte området for skitt, støv og slitasje. Et skittent gulv kan også være svært ødeleggende for førsteintrykket i en butikk, eller i et kontorlandskap. Derfor vil et kontinuerlig gulvrenhold være viktig både med tanke på hygiene, men også det visuelle intrykket. Vi tilbyr gulvvask og boning av gulv for alle typer bedrifter/organisjasjoner i Trondheim og omegn. 

Vi skreddersyr gjerne en renholdsplan som passer din bedrift, uansett størrelse. Husk at vi også tilbyr matteservice som utelukkende bidrar til å holde skitt og smuss unna gulvet.

Ønsker du pris på gulvvask?

Vi tar gjerne en gratis og uforpliktende befaring for å kunne gi deg et best mulig pristilbud. Fyll ut informasjonen under så hører du fra oss!

Velger du Leo & Co Renhold får du 100% renhold! Vi har mange års erfaring i renholdsbransjen i Trondheim og er selvsagt godkjent renholdsbedrift av arbeidstilsynet. Våre priser er selvsagt svært konkurransedyktige i markedet.

Sjekk derfor alltid med oss før du bestemmer deg for hvilken renholdsaktør du skal velge. 

For at vi skal kunne gi deg best mulig pristilbud, anbefaler vi en gratis og uforpliktende befaring. Fyll ut skjemaet på denne siden eller ta kontakt på telefon eller epost!

Gratis befaring?

Send oss en forespørsel så hører du fra oss!

GRATIS BEFARING

For at vi skal kunne gi deg best mulig tilbud, tar vi gjerne en gratis og uforpliktende befaring!